• Meny
  • Meny

Fly og flybilletter til Roma

Roma ligger ikke lenger unna enn at du enkelt kan besøke den italienske hovedstaden for en rask weekendtur eller langhelg. Med så mange historiske attraksjoner og gastronomiske nytelser i sikte er det naturlig nok fordelaktig om du har en hel uke å sette av. For Roma har ekstremt mye å by på – nok til at du vil komme igjen, og igjen…

Har du kommet til Roma med romantikk i bakhodet har du gjort det rette valget. Lite får kjærligheten til å blomstre bedre enn når dere sitter og deler en flaske vin på en sjarmerende fortausrestaurant i Trastevere, Romas kanskje mest koselige område. Likeså vil et besøk til klassiske Trevi Fountain og Scalinata di Spagna være vel verdt en visitt.

Eller hva med en rolig gåtur i Forum Romanum, et historisk område fra keisertiden med vanvittig mange vakre, gamle bygninger.

Vil også anbefale et besøk innom Moriondo e Gariglio, en av Romas eldste delikatessebutikker for sjokolade og godteri. Med butikkens unike sjarm og retro stil er det nærmest som å trå inn i en gammel fantasiverden, der alle problemer blir lagt igjen utenfor inngangsdøren.

For å finne en ganske godkjent prissammenligning over kjente flyselskaper som flyr til Roma, deriblant SAS, Norwegian og AirBaltic kan du gå til Expedia. Her vil du som standard få søketreffene oppført som en liste, rangert fra lav til høy pris.

Reisetid fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Romas flyplass Fiumicino ligger på 3 timer og 10 minutter. Fra Bergen Flesland til Roma vil reisetiden være 3 timer og 15 minutter. Beregn halvannen time ekstra om du reiser fra Trondheim Værnes da du er nødt til å mellomlande og i tillegg vil ha omtrentlig 15-20 minutter ekstra reisetid.

Finn priser på flybilletter her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *