• Meny
  • Meny

Beste hotell i Roma – områdene du vil bo i

Det er flust av hotell å velge mellom dersom du skal til Italias hovedstad, og noen er klart bedre enn andre. Det er mye å oppleve i Roma, og derfor er det spesielt viktig at man kan trekke seg tilbake til et hotell hvor man kan slappe av og lade batteriene. Velger du riktig hotell, legger du et solid grunnlag for å få mest mulig ut av turen til denne historiske og vakre byen. Her er våre fem favoritter!

Vakker arkitektur

Litt under to kilometer fra Romas sentrum ligger Basilica di Santa Maria Maggiore, eller «Den store Mariakirken» som det kan oversettes til. Rundt den vakre kirken er det mange hotell som tilbyr overnatting, noen med bedre standard enn andre. Hvis du ønsker å bo i området, kan vi anbefale at du vurderer Hotel Doria. Her får du air condition, en nødvendighet hvis du reiser om sommeren. I tillegg kan hotellets personale ordne med flyplasstransport, som gjør at du ikke behøver å stresse med reiseplanlegging. I nærheten ligger også Teatro dell’Opera di Roma. Operabygget åpnet for første gang den 27. november 1880, og kan ta pusten fra enhver.

roma-hotell-doria

Se priser, bilder og ledige rom

Luksus og historie

I sentrum av Roma finner du det store ruinkomplekset Trajans marked. Bygningen stammer fra tiden mellom år 100 og 110, og ble i sin tid regnet for en av verdens underverker. I dag kan du besøke ruinkomplekset og dets museum, og få en uforglemmelig opplevelse. Bosett deg gjerne i nærheten, på Residenze Argileto. Dette er et hotell som blander det morderne og det mer autentiske, og gir deg mulighet til å slappe av med spabehandling med full service, etter en lang dag med vandring i området.

residenze-argileto-reise

Se priser, bilder og ledige rom

Eksklusivt og moderne hotell

Dersom du vil legge overnattingen til iRooms Forum and Colosseum, må du være tidlig ute. Dette er et hotell med kun seks gjesterom, som alle er innredet på ulikt vis. Ønsker du deg en helt unik opplevelse, er dette valget for deg. I nærområdet finner du det imponerende museet Palazzo delle Esposizioni. Bygget ble tegnet av Pio Piacentini og åpnet allerede i 1883.

irooms-roma-reise

Se priser, bilder og ledige rom

Familievennlig hotell

Skal du ta med familien til Roma, er det lurt å velge et hotell som tilrettelegger for både store og små. Velger du å bo på Hotel Nord Nuova Roma har du mulighet til å leie bil på stedet, som gjør transport med store og små enklere. Hotellet tilbyr også barnepass på rommet, dersom det skulle være behov for det, for eksempel mens de voksne benytter seg av treningsrommet. Flyplasstransport gjør oppholdet enda mer knirkefritt, og selvfølgelig har rommene air conditioning.

roma-hotell-nord

Se priser, bilder og ledige rom

Nabo med paven

Hvis du ønsker å sove i nærheten av pavens tilholdssted, må du vurdere å bestille overnatting hos Residenza Roma. Med beliggenhet midt i Vatikanet, kommer du sannsynligvis ikke nærmere å sove ved siden av paven. Området er sjeldent vakkert, og reisetiden til andre attraksjoner er ikke til å klage på. For eksempel ligger St. Peters basilika ligger kun 1,7 kilometer unna, og det er en avstand på rundt tre kilometer til det velkjente amfiteateret Colosseum.

roma-residenza-roma-hotell

Se priser, bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *