• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller i Roma – disse burde du velge

Det finnes et ordtak som sier at “when in Rome, do as the romans do”, og da de fleste italienere har sansen for litt eksklusiv luksus, er det ingen grunn til at man som turist ikke burde kunne unne seg det samme. Man er da tross alt på ferie.

Hotel Lord Byron

anbefalt_hotell-roma

Et godt alternativ i så måte er Hotel Lord Byron som ligger like i utkanten av sentrum ikke så langt fra Galleria Nazionale d’Arte Moderna.

Hotellet har flere alternative rom og tilbud, og de aller fleste innebærer dobbeltværelser av høy standard og god kvalitet. Det er frokost, trådløst internett og kabel-tv inkludert, og man kan få rom med en eller flere barnesenger.

De rimeligste rommene her koster mellom 1500 og 2000 kroner for et dobbeltrom og oppover.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Rome Cavalieri

roma5

Et annet og svært eksklusivt alternativ er Rome Cavalieri som er et hotell i Waldorf Astoria Hotels & Resort kjeden. Hotellet ligger i en stille del av byen, ikke langt fra sentrum og kjente severdigheter som Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapellet for å nevne noen.

Rome Cavalierie holder høy standard og har en mengde fasiliteter ut over det som er vanlig. Det har en full spa-avdeling, ikke mindre enn tre utendørs svømmebasseng og et innendørs.

Dessuten tilbys det et eget svømmebasseng for barn, og til og med en egen klubb for de aller minste, slik at foreldrene ikke behøver å være bekymret for dem i nærheten av bassengene.

Alle rom har selvfølgelig kabel-tv og trådløst nettverk, og det tilbys både frokost og barnepass på rommet om kvelden hvis man skulle ønske det. Les gjerne om andre overnattingsmuligheter i Roma.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *