• Meny
  • Meny

Hvilke butikker burde du handle i?

Man reiser ikke til Roma uten å handle litt, og det er mengder av gode forretninger over hele byen. Dog er det noen kvartaler og områder som regnes for bedre enn andre, ikke så mye fordi butikkene eller vareutvalget er bedre, men simpelthen fordi de er plassert sentralt i forhold til andre attraksjoner i byen og de er lette å komme til.

Noe av det mange ser etter i Roma er gull og smykker, da begge deler er relativt rimelig her i forhold til hva man er vant til i Norge. En god gullsmedsforretning er Bulgari som ligger i Via Condotti.

I samme gate finner man motebutikkene Prada og Armani, samt en mengde andre populære butikker.

Klær og sko

En annen ting som regnes som forholdsvis billig i Roma er klær, og ikke minst lærsko. Et populært sted å handle sko er i Jacche i Trastevere. Her finnes sko og støvler av alle slag for både damer og herrer, og de har et stort utvalg kolleksjonsprøver, så det er virkelig mulig å finne noe unikt og annerledes.

Kikker man etter herretøy er Studio Moda i nærheten av Piazza Argentina et godt alternativ. Eksklusivt herretøy av høy kvalitet for en rimelig pris. Kjøper man mer enn ett plagg, er det vanlig å prute litt på prisen, men ikke overdriv. Det blir feil.

Damene har selvfølgelig også sine utvalgte steder å gå, og hele Via Nationale er full av flotte butikker med alt fra tøy til tilbehør. En av de bedre er List som selger stilfullt og moteriktige antrekk til enhver anledning.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *