• Meny
  • Meny

Shopping i Roma

De ordene høres perfekt ut for de fleste, og en miniferie til Roma står høyt på listen hos mange. Roma forbindes først og fremst med nydelig arkitektur, utekafeer og romantiske spaserturer. Men Roma byr også på fabelaktig og trendy shopping. Det mest populære å handle i Roma er sko og vesker, kvinner kan ikke komme tilbake fra Roma uten å ha kjøpt noe av dette!

Shoppingdistrikter i Roma

I nærheten av Spansketrappen finner du de mest eksklusive butikkene, i gaten Via Condotti. Parallellgatene er også verdt et besøk. Valentino med sin berømte V-logo er kanskje det mest berømte motehuset i Roma. Du finner en butikk i Via Bocca di Leone 16.

Dersom lommeboka ikke er utstyrt med gullkort kan det være lurt å ta en titt i gaten Via del Corso. Her finner du litt rimeligere alternativer og besøker du Roma i julen vil du oppleve at denne gaten stenges helt om ettermiddagen for å bli omgjort til en gågate. Er du ute etter bøker, gaver og mat skal du dra til Via Cola de Rienzo som ligger i Vatikanet. I gaten Via dei Coronari finner du nydelige antikviteter.

Når du besøker Roma bør du også få med deg de mange markeder som finnes. Et av de meste kjente er på Campo de Fiori der det selges frukt, kjøtt, fisk og grønnsaker. Ønsker du å besøke et loppemarked skal du ta turen til Via Portugense, der mennesker kommer langveisfra for å selge sine saker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *