• Meny
  • Meny

Handlegater i Roma

Har man først lagt turen til Roma, er det tre ting man bør legge høyt på prioriteringslisten, man bør selvfølgelig få med seg de mange turistattraksjonene som finnes i byen, man bør få med seg de gastronomiske opplevelsene det italienske kjøkkenet har å tilby, og man bør ta seg tid til å handle.

Roma er et paradis for alle som liker å handle, og man finner enkelt alt fra billige souvenirer til eksklusive moteklær, smykker og annet tilbehør. Spesielt vesker og sko er en favoritt, og mulighetene er mange.

Romas mest populære handlegater

Man finner store og små butikker stort sett over hele sentrum av Roma, men blant de aller mest populære handlegatene finner man Via Del Corso, Via Condotti og Via Borgognona, hvor det også finnes et utall av små intime sidegater, med mange spennende butikker å utforske. Er man ute etter den litt tyngre moten, er området rundt Piazza del Spagna ved Spansketrappen et godt alternativ, eller man kan oppsøke et av de mange loppemarkedene i Porta Portese eller langs Via Flaminia.

Er man ute etter sko er det ikke til å komme utenom et besøk på Via dei Pettinari, eller ønsker man å se på brukt, bør man oppsøke Via del Vantaggio og kikke litt rundt i bruktbutikkene der. Her finner man ofte svært pent brukt designertøy, og med en god porsjon flaks, noe også svært rimelig.

Vær imidlertid forsiktig med å handle kjente merkevarer til mistenkelige lave priser på gaten, da straffen for å handle piratkopier er svært streng i Roma, og sivilkledd politi patruljerer de mest kjente handlegatene med dette for øyet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *