• Meny
  • Meny

Hva burde man kjøpe i Roma?

Roma regnes som en av verdens fremste motemetropoler, og har man først lagt ferien dit skal det mye til for at man ikke lar seg merke av nettopp dette. Moteforretningene ligger spredt stort sett over hele byen, og man finner alt fra de store kjente merkevarene til mindre nisjepregede spesialforretninger som man nesten må være lokalkjent for å finne frem til.

Likevel kan det være vanskelig å vite presist hva man bør handle med seg hjem, for selv om mye definitivt er betraktelig rimeligere enn hjemme i Norge, er det fortsatt mange feller å gå i. Handler man i de profilerte butikkene betaler man gjerne der etter, men mange ting er det fortsatt mulig å få relativt billig bare man er oppmerksom nok.

Nedsatte priser på moteklær

Det finnes for eksempel flere bruktbutikker som selger avlagt motetøy betraktelig rimeligere enn dem som selger det nytt, og selv om tøyet er brukt, behøver det slett ikke å være synlig. Faktisk kan det kun ha hengt i skapet en periode, før den tidligere eieren bestemte seg for å enten gi det bort, eller selge det. Ulempen er selvfølgelig at det kan være skreddersydd og kanskje ikke passe helt, men skreddersydd tøy har heldigvis den egenskapen at det kan tilpasses.

Av andre ting som utmerker seg som typiske Roma-varer er sko, vesker og smykker, og beveger man seg litt utenfor bykjernen finner man store outlet-butikker med både rimelige og gode klær, også merkeklær, og her kan man virkelig gjøre noen gode handler bare man er oppmerksom nok. Les forøvrig mer om flere shoppingperler i Roma.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *