• Meny
  • Meny

Tips til hvilke hostels du burde velge

Roma er et utmerket reisemål for folk i alle aldre, og er en fin “nybegynnerby” å reise til for spesielt ungdom som tar sine første famlende skritt ut for å utforske den store verden på egenhånd.

Byen regnes for trygg å reise til, den har det meste innen forholdsvis kort rekkevidde, et godt utbygd kollektivtilbud og ikke minst mange rimelige overnattingsmuligheter.

Ungdom er ikke typiske hotellgjester, og i stedet for å nyte frokosten i en fin luksusrestaurant, inntar de gjerne et måltid på en kafé eller den lokale McDonalds. Dessuten har de heller ikke alltid de største reistebudsjettene å rutte med, og da kan det å innkvartere seg på hostels være løsningen.

Generator Rome – Hostel

Generator Rome – Hostel er et av de bedre hostelalternativene i byen. Utstyrt med fellesarealer, eget bad på rommet og trådløst internett.

God standard med rene og fine rom. Tidligere gjester har skrytt av vennlig personale, gode senger og pen utforming.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Romangelo Hostel

Et annet hostel i Roma er Romangelo Hostel som kan skryte av både dobbelt- og trippelrom. Hvert rom har fasiliteter som låsbart skap, trådløst internett og kabel-tv.

Her skal man imidlertid være oppmerksom på at ikke alle rommene har eget bad og toalett, men de som har, har i tillegg også hårføner. Dessuten ligger Romangelo Hostel svært sentralt ved togstasjonen og knutepunktet Termini. Begge disse hostels har fellesarealer til fri bruk hvor man kan møte andre reisende.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *