• Meny
  • Meny

Hvor i Milano bør du bo? Anbefalte områder og bydeler

Milano, Italia, er en by med en rik historie og en levende kultur. Det er det perfekte stedet å besøke hvis du ønsker å oppleve det beste av hva landet har å by på. Det ligger i hjertet av Italia, noe som gjør det lett tilgjengelig og fullt av liv.

Men det er ikke bare beliggenheten som gjør Milano så spesiell – det er gjør også menneskene. Befolkningen i Milano er varme og imøtekommende, og de elsker å dele kulturen sin. 

Du vil kunne oppleve byens unike blanding av gammeldags sjarm og modernitet. Og selvfølgelig er det nok av severdigheter å se og aktiviteter å gjøre.

Fra å besøke noen av verdens beste museer til å utforske byens mange parker og hager, vil byen garantert holde deg opptatt. Så hvis du leter etter en unik og spennende ferie, fly til Milano og book et hotell som gir deg tilgang til alle severdigheter og opplevelser. 

Sentrum 

Milano Centrale er et sted med uendelige muligheter. Enten du leter etter et sted å spise eller handle kjente italienske merkevarer, har dette pulserende sentrum noe for enhver smak.

Fra restauranter med Michelin-stjerne til sjarmerende kafeer, er alternativene uendelige i det livlige sentrumsområdet. 

For dem som er interessert i kjøpe ekte håndverk, kan Milano Centrale skilte med et bredt utvalg av eksklusive lokale håndverksbutikker. Sentrumsområdet av byen er også hjem til noen av de mest ikoniske bygningene i Milano, inkludert den majestetiske Duomo di Milano og det majestetiske Palazzo Reale.

Enten du er ute etter å utforske, shoppe eller spise, har Milano sentrum noe for deg. 

Hotel Spadari Al Duomo

Hotel Spadari Al Duomo Milano er en uforglemmelig opplevelse. Ettersom hoteller ligger midt i sentrum av denne historiske byen, er det en førsteklasses beliggenhet for å utforske byen. 

Gjestene på Hotel Spadari Al Duomo Milano Setter pris på de romslige og moderne rommene med komfortable senger, utsikt over vakre Milano og luksuriøse bad. Hotellet har også en restaurant og bar som serverer deilige lokale og internasjonale retter og drinker. 

Men det som virkelig skiller Spadari Al Duomo Milano fra andre hoteller er den upåklagelige servicen. Det vennlige personalet vil gjøre alt de kan for å sikre at du får et uforglemmelig opphold.

Hotellets fasiliteter er også uten sidestykke – fra treningssenteret til spa tilgjengelig for alle beboere, finner du alt du trenger for å slappe etter en lang dag i Milanos gater.

Med sin fantastiske utsikt over byen, luksuriøse fasiliteter og eksepsjonell service, er Hotel Spadari Al Duomo Milano et av de beste hotell i Milano og prisene er heller ikke for stive. 

Se flere bilder av rom og priser

Centro Storico

Gamlebyen er en levende og spennende del av byen, full av historiske steder og landemerker, deilige kjente Milano restauranter, og flotte steder for å utforske som turist. Dette området av Milano er hjemsted for noen av byens mest ikoniske severdigheter. Dette inkluderer den majestetiske katedralen i Milano og den travle Piazza del Duomo. 

Hvis du er i humør for litt shopping, kan du spasere nedover de trange brosteinsgatene i Via Monte Napoleone og nyte de unike butikkene langs gaten. Eller for en mer unik lokal opplevelse, besøk de travle markedene ved Piazza della Scala og Piazza dei Mercanti. 

Fra tradisjonelle trattoriaer til elegante kafeer og verdensberømte restauranter, denne delen av byen har alt du kunne ønske deg av luksusopplevelser i Milano. 

Amabilia Suites 

Hvis du leter etter luksus og bekvemmelighet i Milano, trenger du ikke lete lenger enn til Hotel Amabilia Suites. Dette stilfulle hotellet ligger i hjertet av gamlebyen, bare noen skritt fra den imponerende katedralplassen. 

Alle rommene og suitene er elegant innredet med king-size-senger, eget bad og alle de nyeste fasilitetene som et moderne hotell skal ha på plass. Amabilia Suites har også en restaurant på stedet som serverer deilig italiensk mat. 

For dem som leter etter litt velvære og avkobling, tilbyr hotellet en rekke tjenester som for eksempel massasje og skjønnhetsbehandlinger. Det finnes også et treningssenter og et stort svømmebasseng, slik at du kan holde deg aktiv under oppholdet. 

Enten du besøker Milano for forretninger eller fornøyelser, er Hotel Amabilia Suites det perfekte valget. Med sin sentrale beliggenhet, luksuriøse rom og omfattende tjenester, vil det garantert gjøre oppholdet ditt i Milano uforglemmelig.

Se flere bilder av rom og priser

Porta Garibaldi

Porta Garibaldi i Milano er et område som har alt – mote, restauranter, historiske bygninger og mer. Området ligger nær sentrum og Duomo, slik at det er mange kulturskatter å utforske på dagtid. 

Når du er i Porta Garibaldi, vil du finne en rekke spisesteder å velge mellom, alt fra tradisjonell italiensk mat til internasjonale retter. Det er også mange butikker og boutiquer som tilbyr de siste trendene innen mote. 

En spasertur nedover gatene i Porta Garibaldi vil også avsløre noen av byens mest imponerende bygninger, som Palazzo della Banca d’Italia, Palazzo di Giustizia og Palazzo Arese Borromeo.

Det er et flott sted å se på, utforske og ta inn skjønnheten i Milano. Så hvis du leter etter en spennende og engasjerende opplevelse, sørg for å besøke Porta Garibaldi.

Milano Verticale

Opplev det beste av Milano med en fantastisk utsikt utover byen. Milan Vertical-ONE Experience tilbyr luksuriøse hotellrom, og fra rommet ditt kan du nyte utsikten over Duomo, Galleria Vittorio Emanuele II og nye mer Milano har å by på.

Om natten vil skybaren i toppetasjen på hotellet gi deg en uovertruffen utsikt over byens lys og travle gater. 

Som om det ikke var nok, er det også fire fantastiske restauranter og et spa på stedet. Hoteller har også mye innenfor gangavstand, som for eksempel store attraksjoner som Sforza-slottet og Teatro alla Scala.

Kort sagt, Milan Vertical-ONE Experience er det perfekte reisemålet for alle som ønsker å oppleve det beste av Milano. 

Se flere bilder av rom og priser

Brera

Brera Milan er et nabolag som er kjent for sin kreative atmosfære, unike mote og appetittvekkende mat. Det er her du finner den berømte Pinacoteca di Brera, et museum med noen av de viktigste kunstverkene i verden. 

Den vakre kirken Santa Maria del Carmine er også i dette området, og er et imponerende syn å se for alle som ikke har vært i Milano tidligere.

Hvis du leter etter en matbit men du er i Brera, vil du finne mange restauranter, kafeer og barer hvor du kan smake på italiensk mat.

Eller hvis du er ute etter noe mer unike suvenirer å ta med deg hjem fra turen, er det en rekke spesialbutikker og boutiquer som tilbyr mange moteriktige varer. Brera er altså for dem som både leter etter en kulturell opplevelse, handel eller spennende spisesteder å utforske på Milano turen.

Hotel Milano Scala

Gå inn i en verden av 4-stjerners luksus når du bor på Milan Hotels Scala. Dette vakre hotellet er det perfekte stedet å bo når du besøker byen, med en rekke forskjellige rom som passer ethvert budsjett. 

Hvert rom har de vanligste fasilitetene som gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Hotellet kan også by på eksklusive suiter for dem som vil oppleve litt luksus under oppholdet.

Men det er ikke bare rommene som gjør Milan Hotels Scala spesiell – hotellet har også en restaurant, bar og lounge, perfekt for en romantisk middag eller en kveld med venner. 

Hotellet har også en praktisk beliggenhet rett ved siden av katedralen i Milano, slik at du kan nyte noen av byens mest fantastiske severdigheter. Fra det øyeblikket du går inn døren, vil du oppleve det beste av Milano på Milan Hotels Scala.

Se flere bilder av rom og priser

Porta Vittoria

Porta Vittoria Milan har en rik historie, spesielt med tanke på arkitektur. Når du rusler gjennom de brosteinsbelagte gatene, kan du finne restene av de spanske murene som har stått i århundrer. 

Selv om du ikke har et øye for historie, kan du fortsatt sette pris på skjønnheten i området. Bygningene har en gammeldags sjarm, og de fargerike fasadene vil garantert fange oppmerksomheten din. 

Hvis du leter etter noe å gjøre, kan du ta en spasertur langs Porta Trosa, den gamle byporten, for å beundre utsikten.

Du kan også utforske de mange butikkene og kafeene, eller bare nyte atmosfæren og nyte det yrende bylivet. Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, er det ingen tvil om at Porta Vittoria i Milano gir en unik og minneverdig opplevelse.

Hotel Vittoria

Hotel Vittoria Milan er den perfekte oase i hjertet av Italias travle by. Med beliggenhet nær Milanos travle sentrum og ikoniske monumenter, er det det perfekte stedet å bo for forretninger eller fornøyelser. 

Hotellet tilbyr et bredt utvalg av rom fra standard til luksuriøse suiter. Hver enkelt er vakkert innredet og komplett med moderne bekvemmeligheter. Romservice er tilgjengelig med en spennende meny med de beste italienske retter. 

Men det er ikke alt – hotellet har også en rekke fine spisesteder. Fra en klassisk italiensk trattoria til et gourmet biffrestaurant. Det er også en rekke livlige barer og nattklubber å velge mellom for dem som ønsker å oppleve nattelivet. 

Enten du bare er på gjennomreise eller planlegger et lengre opphold, vil Hotel Vittoria Milan garantert gi den perfekte kombinasjonen av komfort og bekvemmelighet i hjertet av en av Europas mest pulserende byer.

Se flere bilder av rom og priser

Stadio Giuseppe Meazza

Giuseppe Meazza Stadium, også kjent som San Siro, er en av de mest ikoniske fotballstadionene i verden. Bygget i 1925, er det hjemmet til to av de mest suksessrike klubbene i Italia, AC Milan og Inter Milan. 

Stadionet er gjennomsyret av historie etter å ha vært vertskap for noen av de mest kjente kampene i italiensk fotball. 

Atmosfæren inne på stadion er alltid elektrisk, og brølet fra publikum kan høres på en mils avstand. Det er ikke rart hvorfor så mange mennesker drømmer om å besøke Giuseppe Meazza Stadium, både for å se kamper eller å oppleve den fantastisk fotballhistorien dette byggverket har å by på.

Antares Hotel Rubens

Hvis du leter etter et uforglemmelig opphold i Milano, vil du ikke gå glipp av Antares Hotel Rubens. Dette hotellet ligger i hjertet av byen og bare noen skritt fra det berømte San Siro stadion, og er det perfekte stedet for enhver reisende som vi oppleve italiensk fotball.

Rommene er moderne og komfortable med moderne innredning og flotte fasiliteter. Dette er det perfekte stedet å hvile etter en dag med sightseeing eller en heftig AC Milan kamp. Hotellets lobby er et kunstverk i seg selv med sine marmorgulv, antikke møbler og intrikate lysekroner. 

I tillegg er det en fantastisk restaurant hvor du kan nyte det beste av italiensk mat. Du trenger heller ikke å gå langt utenfor dørstokken for å oppleve byen.

Hotellet ligger i nærheten av noen av de beste stedene for shopping, spisesteder og underholdningen i Milano. Så enten du er i byen for forretninger eller fornøyelser, vil Antares Hotel Rubens sørge for at du får et minneverdig opphold.

Se flere bilder av rom og priser

Navigli

Navigli Milan er et ikonisk nabolag kjent for sine kanaler, sin historie og sitt pulserende natteliv. Det er ingen overraskelse at det er et av de mest populære stedene for lokalbefolkningen og turister å utforske i Milano. 

Gatene i Navigli er fulle av barer, klubber og restauranter, noe som gjør det til det perfekte stedet å ta en drink og feste hele natten. De som leter etter noe mer avslappet kan ta en spasertur langs kanalene og beundre severdighetene i byen. 

Det er også mye historie å finne i Navigli. Kanalene er hundre år gamle og er en viktig del av Milanos kultur og identitet. Så enten du er ute etter en vill kveld eller en rolig spasertur, har Navigli noe for enhver smak.

Art Hotel Navigli

Art Hotel Navigli ligger i et av de mest pittoreske områdene i Milano, og er et perfekt sted for de som leter etter et minneverdig opphold i byen. Hotellet ligger rett ved Navigli, byens berømte kanaldistrikt, og tilbyr en vidstrakt utsikt over historiske Porta Ticinese. 

Inne på hotellet vil gjestene finne romslige og elegant innredede rom med design belysning og unike kunstverk på veggene. Det er også en restaurant på taket, perfekt for en romantisk middag eller en kveld med venner. 

Selvfølgelig ligger hotellet innen gangavstand fra mange av Milanos beste barer, butikker og attraksjoner. Enten du leter etter et rolig avslappende opphold eller et pulserende natteliv i Milanos gater, vil Art Hotel Navigli garantert gi en minneverdig opplevelse.

Se flere bilder av rom og priser

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *