• Meny
  • Meny

Tips til gode utesteder

Roma, også kalt “den evige by”, har en historie som strekker seg nesten tusen år tilbake før vår moderne tidsregning, og har nesten like lange tradisjoner for å være et underholdende sted å være. Riktignok er ikke det ikke Colosseum og gladiatorer som er det store trekkplasteret lenger, men byen har derimot et rikt tilbud på både barer, nattklubber og puber å by på.

Luksus og jetsetliv

Liker man sprudlende bobler og høy sigarføring, er Tazio et populært sted å gå. At stedet er oppkalt etter en av de aller første paparazziene er lett å forstå, for dette er stedet man går for å se og bli sett.

Et annet populært sted for den gryende jetset er Goa. Noe mere løssluppen i stilen, og mest besøkt av den noe yngre garde. Tung disko, filmstjerner og sterke farger er stikkord her.

Med øl og vin på menyen

Det finnes også alternativer for dem som bare vil nyte et glass øl eller god vin i godt selskap, blant annet den berømte ølkjelleren I ‘Oasi della Birra ved Testaccios marked. Her serveres over 500 ølsorter, flere av dem fra prisbelønnede italienske mikrobryggerier.

Vil man bare ut og svinge dansefoten finnes det også en rekke alternativer for dette. La Suite er et slikt sted, men for de mer rockete typene kan Ex-Magazzini kanskje være et bedre sted, da dette stedet har dj’s med allsidig og variert musikk. Dessuten har klubben et gulv i glass, slik at man kan sitte i baren og kikke ned på dansegulvet under seg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *