• Meny
  • Meny

Uteliv i Roma

Roma er kjent for sine historiske bygninger, romantiske fontener og er et populært turistmål for par og venner som reiser sammen. Etter å ha vandret rundt i byen hele dagen på shopping og museer, kan det være deilig å teste ut Romas uteliv. Puber og barer har åpent hele dagen, mens nattklubbene stort sett åpner rundt midnatt. Området rundt Campo dei Fiori inneholder en hel del barer og puber for alle typer klientell.

Er du mellom 18 og 25 kan det være lurt å ta en tur til San Lorenzo distriktet, da området har en rekke klubber for den yngre garde. Ønsker du brune puber skal du dra til Fiddlers Elbow. Puben ligger i nærheten av Santa Maria Maggiore domkirke og er Romas eldste irske pub. I området rundt myldrer det av andre brune puber og mennesker som går fra pub til pub.

Nattklubbene ligger på rekke og rad i Via di Monte Testaccio og verdt å nevne er den to etasjers høye klubben Classico Village. Ønsker du house skal du finne klubben Alibi som ligger i Via Monte Testaccio. Her kan du danse deg gjennom hele natten før du tar en god frokost på morgenkvisten. Roma sover aldri!

Åpningstider for Romas utesteder

Åpningstidene på puber og barer varierer, men de stenger ofte ved midnatt i vinterhalvåret. Om sommeren har de fleste åpent til 02.00. Nattklubber har derimot ofte åpent hele natten, så fortvil ikke!

Pass på kredittkortet ditt når du er ute på nattens tokter, som de fleste andre storbyer finnes det også her en del lommetyver som tar fra deg det du har i lommene uten at du merker det.

Shoppingglad? Les mer om shopping i Roma.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *