• Meny
  • Meny

Billige og gode hoteller – anbefalninger

Det er mange gode overnattingsmuligheter i Roma, og hotellene ligger spredt ut over hele byen. Som de fleste andre steder er det store forskjeller på både pris og standard, alt ettersom hvilke fasiliteter og tjenester man ønsker seg. Men det må understrekes, at selv om et hotell er rimelig, behøver ikke det å bety det samme som at det er dårlig eller holder dårlig standard.

At et hotell er rimelig kan være så enkelt som at det alltid er godt belagt, eller rett og slett bare satser på en lavprisprofil da italienere alltid har vært praktisk anlagt, og vet det kan være bedre med mange gjester som betaler lite, enn kanskje bare noen få som betaler mye.

Art in Accommodation

Et av de rimeligste hotellene i Roma er Art in Accommodation på Via Ferruccio, hvor man faktisk kan få et rom for godt under 200 kroner litt utenfor sesongen. Og dette til tross for at det finnes en mengde severdigheter innenfor en kilometers radius fra hotellet.

Her skal man imidlertid være oppmerksom på at både standard og fasiliteter er middels, men skal man likevel tilbringe mesteparten av dagen ute på byen spiller det kanskje ikke så stor rolle.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Ciampino Hotel

roma6

Går man litt opp i pris finner man Ciampino Hotel like ved Ciampino Lufthavn i Roma. Her får man et helt greit rom for litt over 200 kroner. Hotellet bærer preg av å være et typisk overnattingsted for folk i transitt, men har alle fasiliteter som skal til for at man skal tilbringe ferien der. Les gjerne mer om hvordan du kommer deg rundt i Roma.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *