Bestill hotell hos Hotels.com
Bestill hotell hos Hotels.com

Roma er et utmerket reisemål for folk i alle aldre, og er en fin “nybegynnerby” å reise til for spesielt ungdom som tar sine første famlende skritt ut for å utforske den store verden på egenhånd.

Byen regnes for trygg å reise til, den har det meste innen forholdsvis kort rekkevidde, et godt utbygd kollektivtilbud og ikke minst mange rimelige overnattingsmuligheter.

Ungdom er ikke typiske hotellgjester, og istedet for å nyte frokosten i en fin luksusrestaurant, inntar de gjerne et måltid på en kafé eller den lokale McDonalds. Dessuten har de heller ikke alltid de største reistebudsjettene å rutte med, og da kan det å innkvartere seg på hostels være løsningen.

Marian Guest House Hostel

Marian Guest House Hostel er et rimelig hostel med fellesrom, delt bad og trådløst internett. Hverken mer eller mindre, og ypperlig for folk som ikke har tenkt å tilbringe særlig mye tid på værelset uansett, men heller vil ut og kikke nærmere på byen og alle de historiske severdighetene den har å by på.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Romangelo Hostel

Et annet hostel i Roma er Romangelo Hostel som kan skryte av både dobbelt- og trippelrom. Hvert rom har fasiliteter som låsbart skap, trådløst internett og kabel-tv.

Her skal man imidlertid være oppmerksom på at ikke alle rommene har eget bad og toalett, men de som har, har i tillegg også hårføner. Dessuten ligger Romangelo Hostel svært sentralt ved togstasjonen og knytepunktet Termini. Begge disse hostels har fellesarealer til fri bruk hvor man kan møte andre reisende.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Detaljer:
Artikkelen ble skrevet den , i kategorien Overnatting.

Skriv en kommentar